Caserola De Vită Uscată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de vită uscată. O porție conține 1090 calorii, 51G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână carne de vită, smântână, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Caserola de cârnați și ouă cu roșii uscate la soare și Mozzarella, Caserola de ton cu roșii uscate la soare și anghinare, și Carne De Vită Uscată.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați supa, laptele și smântâna într-un castron mare.
Tăiați carnea de vită în sferturi.
Combinați carnea de vită, măslinele și ceapa cu amestecul de supă. Se amestecă pastele.
Se toarnă în vas de copt din sticlă de 9x13 inch. Se acoperă cu brânză mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de o oră, până când brânza se rumeneste.