Caserola de vită reconfortantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $ 3.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 534 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ienibahar măcinat, ceapă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola De Broccoli Reconfortantă, Caserola De Ton Reconfortantă, și Caserola De Pui Reconfortantă.
Instrucțiuni
1
Încălziți 4 linguri de ulei într-o cratiță mare sau caserolă adâncă și prăjiți ceapa și morcovii până când încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Îndepărtați legumele înmuiate și glosate cu ulei într-un bol și adăugați uleiul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți făina într-o pungă mare de congelator împreună cu sare și piper, salvie și ienibahar; adăugați bucățile de vită în pungă, aruncând făina, înainte de a arde carnea în tigaie. Faceți acest lucru în loturi, rumenind puțin carnea și îndepărtând toată carnea de vită într-un vas mare în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Când toată carnea este rumenită și scoasă din tigaie, amestecați sau amestecați sucul de portocale și stout și lăsați-l să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Stout
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați apa și apoi întoarceți carnea și legumele în tigaie. Amestecați coaja de portocală și frunzele de dafin, aduceți la fierbere și apoi întoarceți tocanul la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 ore. Acest lucru este cel mai bine reîncălzit la 1 sau 2 zile după, dar dacă serviți tocană în aceeași zi, adăugați încă o jumătate de oră la timpul de gătit doar pentru a vă asigura că carnea este moale, moale și fragedă.