Caserola De Vită Reconfortantă
Caserola de vită reconfortantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $ 3.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 534 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ienibahar măcinat, ceapă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola De Broccoli Reconfortantă, Caserola De Ton Reconfortantă, și Caserola De Pui Reconfortantă.
Instrucțiuni
Încălziți 4 linguri de ulei într-o cratiță mare sau caserolă adâncă și prăjiți ceapa și morcovii până când încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați legumele înmuiate și glosate cu ulei într-un bol și adăugați uleiul rămas în tigaie.
Puneți făina într-o pungă mare de congelator împreună cu sare și piper, salvie și ienibahar; adăugați bucățile de vită în pungă, aruncând făina, înainte de a arde carnea în tigaie. Faceți acest lucru în loturi, rumenind puțin carnea și îndepărtând toată carnea de vită într-un vas mare în timp ce mergeți.
Când toată carnea este rumenită și scoasă din tigaie, amestecați sau amestecați sucul de portocale și stout și lăsați-l să fiarbă.
Adăugați apa și apoi întoarceți carnea și legumele în tigaie. Amestecați coaja de portocală și frunzele de dafin, aduceți la fierbere și apoi întoarceți tocanul la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 ore. Acest lucru este cel mai bine reîncălzit la 1 sau 2 zile după, dar dacă serviți tocană în aceeași zi, adăugați încă o jumătate de oră la timpul de gătit doar pentru a vă asigura că carnea este moale, moale și fragedă.