Caserola de vită măcinată a mamei
Caserola de vită măcinată a mamei este un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție conține 254 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați puiul condensat, procesați brânza, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caserola Cu Tăiței De Vită Măcinată, Caserola De Vită Măcinată Sud-Vest, și Caserola De Macaroane Din Carne De Vită Măcinată.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ardeiul verde și ceapa până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.
Transferați la două unse 2-1 / 2-qt. vase de copt. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până la bule.