Caserola De Ton Cu O Oală

Caserola De Ton Cu O Oală
O caserolă de ton cu oală este o pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 424 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți lapte, ton, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați O Oală De Vită Enchilada Caserola, Bacon Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Caserola, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita pana al dente, adaugand mazare pentru ultimele 3 minute de gatit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Topiți untul în aceeași oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați supa de ciuperci, tonul, laptele și brânza Cheddar. Se amestecă până se topește brânza, iar amestecul este neted. Se amestecă pastele și mazărea până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
PastePaste
LapteLapte
MazăreMazăre
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista