Caserola De Tocană De Vită

Caserola de tocană de vită este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 535 calorii. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, friptură rotundă de vită, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola De Tocană De Vită, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; se presară cimbru și piper. Gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste.
Între timp, într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase, cu excepția biscuiților și a pătrunjelului.
Se amestecă carnea de vită în amestecul de legume.
Se toarnă în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți 28 până la 30 de minute sau până când se înfundă în jurul marginilor.
Tăiați fiecare biscuit în 4 bucăți.
Așezați bucățile de biscuiți uniform pe amestecul de carne de vită, lăsând spațiu între bucăți.
Coaceți neacoperit cu 14 până la 18 minute mai mult sau până când biscuiții se rumenesc.