Caserola De Sparanghel
Caserola de sparanghel este o fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 556 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, supă de brânză condensată, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola de sparanghel și șuncă, Caserola cu șuncă și sparanghel, și Caserola De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un bol de amestecare, amestecați crema de brânză și supa de brânză cheddar până când nu există bulgări. Îndoiți creveții.
Aranjați sparanghelul într-o caserolă de 9x13 inch. Acestea ar trebui aranjate astfel încât capul până la capătul cozii sparanghelului să fie alternate.
Se toarnă amestecul de brânză și creveți peste sparanghel. Folosiți o spatulă pentru a întinde supa uniform. Aveți grijă să nu rupeți sparanghelul. Asigurați-vă că există cel puțin 1/2 inch de spațiu între partea superioară a ingredientelor și partea superioară a caserolei, deoarece caserola va fierbe în timp ce gătiți.
Coaceți acoperit într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 35 de minute. După 35 de minute, descoperiți și zdrobiți ceapa prăjită deasupra caserolei și gătiți restul de 10 minute neacoperite.