Caserola de pâine prăjită franceză cu sirop de marmeladă

Caserola de pâine prăjită franceză cu sirop de marmeladă este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 601 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați condimente de plăcintă de dovleac, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Marmeladă Caserolă De Pâine Prăjită Franceză, Marmeladă Peste Noapte Caserolă De Pâine Prăjită Franceză, și Caserola de pâine prăjită cu mere {peste noapte} cu sirop de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați două tigăi de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Așezați bucățile de pâine prăjită franceză uniform în fundul tigăilor pregătite; deoparte.
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, laptele, 1 cană de sirop de arțar și condimentul de plăcintă cu dovleac până se combină bine.
Se toarnă uniform peste felii de pâine prăjită franceză în fiecare tigaie. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să stea 1 oră, împingând ocazional pâinea prăjită în amestec.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Îndepărtați folia de plastic și puneți tigăile în cuptor.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până se rumenesc.
Într-o cratiță mică, încălziți restul de 1 cană de sirop de arțar, marmelada și banana feliată la foc mediu-mic până se încălzește.
Serviți cald peste pâine prăjită franceză.