Caserola De Pâine Prăjită Cu Nucă De Cocos-Migdale

Caserola de pâine prăjită cu nucă de cocos-migdale este o rețetă americană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 593 calorii. Pentru 1,19 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, fulgi de nucă de cocos, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3503 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 8 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 46%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupe de pâine prăjită franceză cu Streusel de migdale de nucă de cocos, Caserola de pâine prăjită cu afine, cremă de brânză și migdale, și Pâine prăjită franceză cu croissant de migdale cu sirop de unt de migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Ungeți ușor o caserolă de 9 pe 13 inci.
Așezați feliile de pâine într-un singur strat (este în regulă dacă se suprapun puțin) pe o foaie de copt.
Coaceți feliile (pentru a le usca puțin) timp de 6 minute, apoi răsturnați și coaceți încă 6 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, zahărul granulat, vanilia, scorțișoara și sarea într-un castron mare. Puneți fiecare felie de pâine în amestecul de ouă pentru a acoperi bine și a șindrila feliile în caserola cu unt.
Se toarnă orice amestec de ouă rămas peste pâine. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Pentru crusta de nucă de cocos-migdale: puneți 1/2 cană de nucă de cocos, 1/3 cană de migdale, zahăr granulat, făină și sare într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt foarte fine.
Adăugați untul, oul și gălbenușul de ou și procesați bine pentru a forma o pastă netedă.
Pentru a asambla caserola: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți amestecul de nucă de cocos-migdale uniform peste feliile de pâine înmuiate. Se acoperă cu restul de 1/4 cană de migdale feliate și 3 linguri de nucă de cocos și se coace până se umflă și ușor auriu și crema este setată (Centrul caserolei nu se va mai agita când este agitat), 45 până la 50 de minute. Se lasă să se răcească timp de 1 oră înainte de servire sau se servește la temperatura camerei.
Serviți cu o stropire de zahăr pudră și fructe de pădure dacă utilizați.