Caserola de pui și umplutură rapidă și ușoară
Puiul rapid și ușor și caserola de umplutură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 600 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 183 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați ad pui Cordon Bleu caserola – rapid și ușor, ad pui Cordon Bleu caserola – rapid și ușor, și Rapid și ușor Verde Chile pui enchilada caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Amestecați crema de supă de pui și smântână împreună într-un bol; amestecați puiul și tăiței. Se amestecă amestecul în vasul de copt pregătit; se presară cu amestec de umplutură.
Combinați bulionul de pui și untul într-o cratiță la foc mediu până când untul se topește; se toarnă peste stratul de umplutură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola se fierbe și umplutura se rumeneste, aproximativ 30 de minute.