Caserola de pui și orez II

Caserola de pui și orez II
Pui și orez caserola II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 528 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, unt, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Pui-Orez, Caserola de pui și orez, și Caserola de pui și orez.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare se fierbe puiul cu ceapa, telina si frunze de dafin până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lasă puiul să se răcească până te descurci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți carnea de pui din oase și tăiați-o în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță la foc mediu topiți untul. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 1 minut. Amestecați încet laptele rece și bulionul de pui și gătiți amestecul până se îngroașă. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Într-un castron mare combinați puiul, orezul și ciupercile împreună. Se amestecă sosul de brânză și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De BrânzăSos De Brânză
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați amestecul într-un vas de caserolă de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
8
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista