Caserola de pui și Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de pui și Broccoli. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 320 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, sherry, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Caserola Cu Broccoli De Pui, Caserola De Pui Cu Broccoli, și Broccoli și caserolă de pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aduceți apa la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați broccoli și gătiți 5 minute sau până când este crocant.
Transferați broccoli într-un castron mare cu o lingură cu fante.
Adăugați puiul în apă clocotită; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când ați terminat.
Transferați puiul pe o tăietură; se răcește ușor.
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură și adăugați puiul în castron cu broccoli.
Combinați laptele evaporat, făina, sarea, piperul și nucșoara într-o cratiță, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați maioneză, următoarele 4 ingrediente (prin supă) și 1/2 cană de brânză, amestecând până se combină bine.
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de broccoli; se amestecă ușor până se combină.
Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute sau până când amestecul bulează la margini și brânza începe să se rumenească.
Scoateți din cuptor; lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 5 minute.