Caserola de pui, orez și fasole verde

Caserola de pui, orez și fasole verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 514 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de piept de pui, orez, fasole tăiată în franceză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui Orez Fasole Verde Caserola, Brânză de fasole verde și caserolă de orez roșu, și Caserola de fasole verde și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți orezul sălbatic și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, dar nu moale, 20 până la 25 de minute.
Scurgeți orice exces de lichid, pufați orezul cu o furculiță și gătiți descoperit încă 5 minute.
În timp ce orezul gătește, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc complet pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Combinați orezul, puiul, fasolea verde, supa de ciuperci și maioneza într-un vas mare de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute.