Nevoie de un garnitură fără gluten? Caserola de porumb la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 278 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de porumb cremă, ceapă prăjită franceză, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Caserola De Porumb La Cuptor, Caserola De Porumb La Cuptor, și Caserola De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se sotează ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Într-un castron mare combinați untul și crema de brânză. Se amestecă porumbul întreg, porumbul cremă, ardeii chile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De Kernel
Ardei Iute
Cremă De Brânză
Porumb Cremă
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă în vasul pregătit.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și amestecați jumătate din ceapa prăjită; presărați ceapa rămasă deasupra.