Caserola de porumb cu brânză
Nevoie de o garnitură fără lactate? Caserola de pâine de porumb cu brânză ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 55 de porții cu 41 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, amestec de brioșe de porumb, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Caserola De Pâine De Porumb, Caserola De Pâine De Porumb, și Caserola De Pâine De Porumb.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Carne brună cu ceapă și ardei în tigaie mare. Se amestecă următoarele 4 ingrediente; gatiti si amestecati 3 min. sau până se încălzește. Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Pregătiți aluatul de brioșe conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se amestecă brânza.
Se întinde peste amestecul de carne.
Coaceți 20 min. sau până când scobitoarea introdusă în centrul toppingului de pâine de porumb iese curată.