Caserola De Pizza Cu Brânză
Cheesy Pizza caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați paste rigatoni, brânză mozzarella, sos de paste cu roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Paste Pizza Cu Brânză, Caserolă Ușoară De Pizza Cu Brânză, și Caserola De Pizza Cu Brânză De 20 De Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. În caserola unsă de 2 1/2 litru, amestecați pastele, carnea de vită și ingredientele rămase, cu excepția brânzei.
Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Coaceți descoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.