Caserola de paste și fasole

Pastan și caserola de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 452 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, brânză mozzarella, paste de scoici și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiti pastele în apă clocotită timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si ardeii rosii si verzi. Se amestecă jalapeno, dacă se dorește. Continuați să gătiți încă 2 minute. Se amestecă roșiile și fasolea garbanzo. Condimentează cu busuioc, oregano, boia de ardei, chimen, coriandru și sare și piper. Simmer cu 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pastele.
Transferați în vasul de copt pregătit și acoperiți cu brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când brânza este topită și bulbucată.