Caserola De Ou
Caserola de ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 599 calorii, 30g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, făină, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Ouă Mexicană, Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun, și Torturi Portugheze Cu Cremă De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți ușor coaja din ouăle fierte și tăiați-o în 1/
Așezați partea tăiată în jos într-un vas de copt uns cu margarină.
Într-o cratiță, topiți margarina, adăugați făina și gătiți, amestecând timp de 2 până la 3 minute.
Se adaugă jumătate și jumătate treptat și se amestecă până când amestecul se îngroașă și se condimentează cu condimente de casă.
Adăugați muștarul uscat și Gruyere și amestecați până se topește.
Se toarnă sosul peste ouă și se presară deasupra cu parmezan.
Coaceți aproximativ 20 până la 30 de minute până când barbotarea și blatul se rumenesc.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.