Caserola de orez sălbatic II

Caserola de orez sălbatic II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Wild Rice Casserole II. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 145 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă, bulion de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Caserola de curcan și orez sălbatic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un vas de copt de 1 1/2 litru, amestecați bulionul de pui, orezul sălbatic nefiert, castanele de apă, 2 linguri de unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
În timp ce amestecul de orez se coace, topiți untul rămas într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați ciupercile și ceapa în tigaie și gătiți încet și amestecați până se înmoaie. Amestecați ciupercile și ceapa în amestecul de orez sălbatic, acoperiți și continuați să coaceți 30 de minute sau până când lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista