Caserola De Orez Sălbatic
Caserola de orez sălbatic este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți orez brun, apă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Kale și caserola de orez sălbatic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Clătiți orezul brun și sălbatic; se toarnă într-o farfurie de 2 litri. La orez se adaugă ardei gras roșu, ardei gras verde, dovlecei, morcov și țelină. Se amestecă praful de usturoi, pudra de ceapă, bulionul de legume și margarina.
Se amestecă bine, se toarnă apă peste amestec și se acoperă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute; verificați în acest moment pentru a vedea dacă trebuie adăugată mai multă apă.
Coaceți până la 30 până la 50 de minute mai mult sau până când orezul este gătit. Se amestecă bine înainte de servire și se condimentează cu sare și piper.