Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză

Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză
Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză necesită aproximativ 9 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 313 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, pâine, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Ham și brânză hash caserola maro, și Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Tapetați fundul vasului cu jumătate de cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se presară cu șuncă, brânză Cheddar și brânză elvețiană și se acoperă cu pâinea rămasă. Într-un castron, bateți împreună ouăle, laptele și praful de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
UmărUmăr
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă uniform peste pâine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, amestecați fulgii de porumb zdrobiți și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se întinde uniform peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista