Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză

Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză
Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză necesită aproximativ 9 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 313 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, pâine, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Ham și brânză hash caserola maro, și Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Tapetați fundul vasului cu jumătate de cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Se presară cu șuncă, brânză Cheddar și brânză elvețiană și se acoperă cu pâinea rămasă. Într-un castron, bateți împreună ouăle, laptele și praful de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă uniform peste pâine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, amestecați fulgii de porumb zdrobiți și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Se întinde uniform peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista