Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză
Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză necesită aproximativ 9 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 313 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, pâine, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Ham și brânză hash caserola maro, și Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Tapetați fundul vasului cu jumătate de cuburi de pâine.
Se presară cu șuncă, brânză Cheddar și brânză elvețiană și se acoperă cu pâinea rămasă. Într-un castron, bateți împreună ouăle, laptele și praful de ceapă.
Se toarnă uniform peste pâine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, amestecați fulgii de porumb zdrobiți și untul topit.
Se întinde uniform peste caserolă.
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.