Caserola de mic dejun cu somon afumat și Bagel

Nevoie de o felul principal pescatarian? Caserola de mic dejun cu somon afumat și Bagel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 355 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți totul " covrigi, piper, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de mic dejun cu somon afumat și cartofi, Bagel De Somon Afumat, și Sandvișuri Cu Bagel De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt; pus deoparte.
Tăiați crema de brânză în cuburi de 1/2 inch, așezați-le într-un singur strat pe o farfurie mare și congelați timp de 10 minute (acest lucru le va face mai ușor de presărat în caserolă).
Așezați jumătate din cuburile de covrig într-un strat uniform în vasul pregătit și presărați cu jumătate din crema de brânză și jumătate din arpagic. Repetați cu restul de cuburi de bagel, cremă de brânză și arpagic; pune vasul deoparte.
Bateți ouăle într-un castron mare pentru a le rupe.
Adăugați laptele, sarea și piperul și bateți pentru a combina. Turnați încet amestecul uniform peste pâine și cremă de brânză și apăsați ușor pe pâine pentru a vă asigura că este în mare parte scufundată. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau folie de aluminiu și dați-l la frigider peste noapte.Când este gata să coaceți caserola, încălziți cuptorul la 350 km f și aranjați un suport în mijloc. Între timp, scoateți caserola din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei.Descoperiți caserola și coaceți până se umflă, se rumenesc și se așează în centru, aproximativ 50 de minute.
Scoateți vasul pe un suport de sârmă. Împrăștiați imediat somonul afumat, caperele și ceapa uniform deasupra.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.