Caserola de mic dejun cu cârnați și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de mic dejun cu cârnați și brânză. Această rețetă face 12 porții cu 147 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu cârnați și brânză, Mic Dejun Cârnați, Ouă Și Brânză Caserola, și Caserola de mic dejun cu biscuiți cu ouă și brânză.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând și rupând cârnații pentru a se sfărâma.
Combinați laptele și următoarele 6 ingrediente (prin ouă) într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Tăiați crustele din pâine.
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch.
Adăugați cuburi de pâine, cârnați și brânză cheddar în amestecul de lapte, amestecând pentru a combina.
Se toarnă amestecul de pâine într-o tavă de copt de 13 x 9 inch sau o caserolă de 3 litri acoperită cu spray de gătit, răspândind uniform amestecul de ouă în vasul de copt. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți caserola din frigider; lăsați să stea 30 de minute.
Presărați caserola uniform cu boia.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 10 minute.