Caserola De Lasagna Mexicană (Vegană)

Caserola De Lasagna Mexicană (Vegană)
Caserola de lasagna mexicană (vegană) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 239 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos enchilada, căței de usturoi, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna mexicană(sau caserola Enchilada), Caserolă de lasagna vegetală ușurată (fără gluten, Vegană), și Caserola Mexicană Stratificată Vegană (3,5 Puncte).

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista