Caserola De Fasole Verde

Nevoie de un garnitură fără gluten? Caserola de fasole verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de lapte, ceapă prăjită franceză, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, laptele, sosul de soia, piperul negru, fasolea și 1 1/3 cesti de ceapă într-o caserolă de 3 litri.
Coaceți la 350 de grade F timp de 25 de minute sau până când amestecul de fasole este fierbinte și barbotare. Se amestecă amestecul de fasole.
Se presară cu ceapa rămasă.
Coaceți timp de 5 minute sau până când ceapa se rumenesc.