Caserola de fasole verde reteta ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acest curs principal are 650 calorii, 17g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de ceapă, bulion de ciuperci, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie sotată, sotează ceapa în bourbon până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere. În timp ce apa se încălzește, umpleți un castron mare cu apă cu gheață și puneți un filtru în el. Aruncați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți din oală și aruncați imediat fasolea verde în baia de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se scurge bine.
6
Aruncați shiitakes-ul cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și întindeți-l pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 8 minute și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ciuperci Shiitake
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Reduceți temperatura cuptorului la 250 de grade F. Aruncați roșiile înjumătățite cu ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați pe o foaie de copt tăiată în sus și coaceți timp de 30 până la 40 de minute. Rezervă pentru garnitură.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Înveliți varza cu ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Kale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
10
Coaceți la cuptor cu roșiile până când sunt crocante, aproximativ 20 de minute. Rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Într-o oală mică, încălziți bulionul de ciuperci la foc mediu până la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
În timp ce se încălzește, topiți untul într-o tigaie sotată la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește până se rumenesc, amestecând constant, aproximativ 4 minute. Adăugați încet bulionul de ciuperci încălzit în amestecul de unt și făină, amestecând constant. Gatiti pana incepe sa fiarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați brânza de capră, smântâna, cimbrul și puțină sare și piper. Aruncați fasolea verde și ciupercile în sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De Capră
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
Ungeți o farfurie de caserolă de 9 pe 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
15
Se acoperă vasul cu orez fiert și se acoperă cu amestecul de fasole verde. Acoperiți cu pesmetul și coaceți timp de 15 minute. Dacă se dorește o rumenire suplimentară după coacere, așezați-o sub broiler. Se acoperă cu roșiile prăjite și varza crocantă. Mănâncă. Oh, caserola de fasole verde este într-adevăr minunată!