Caserola de fasole verde reteta ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acest curs principal are 650 calorii, 17g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de ceapă, bulion de ciuperci, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie sotată, sotează ceapa în bourbon până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere. În timp ce apa se încălzește, umpleți un castron mare cu apă cu gheață și puneți un filtru în el. Aruncați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți din oală și aruncați imediat fasolea verde în baia de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se scurge bine.
6
Aruncați shiitakes-ul cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și întindeți-l pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 8 minute și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ciuperci Shiitake
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Reduceți temperatura cuptorului la 250 de grade F. Aruncați roșiile înjumătățite cu ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați pe o foaie de copt tăiată în sus și coaceți timp de 30 până la 40 de minute. Rezervă pentru garnitură.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Înveliți varza cu ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Coaceți la cuptor cu roșiile până când sunt crocante, aproximativ 20 de minute. Rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Într-o oală mică, încălziți bulionul de ciuperci la foc mediu până la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
În timp ce se încălzește, topiți untul într-o tigaie sotată la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește până se rumenesc, amestecând constant, aproximativ 4 minute. Adăugați încet bulionul de ciuperci încălzit în amestecul de unt și făină, amestecând constant. Gatiti pana incepe sa fiarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Adăugați brânza de capră, smântâna, cimbrul și puțină sare și piper. Aruncați fasolea verde și ciupercile în sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De Capră
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi
14
Ungeți o farfurie de caserolă de 9 pe 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
15
Se acoperă vasul cu orez fiert și se acoperă cu amestecul de fasole verde. Acoperiți cu pesmetul și coaceți timp de 15 minute. Dacă se dorește o rumenire suplimentară după coacere, așezați-o sub broiler. Se acoperă cu roșiile prăjite și varza crocantă. Mănâncă. Oh, caserola de fasole verde este într-adevăr minunată!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caserola De Fasole Verde
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orez Fiert
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)