Caserola De Fasole Verde

Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 97 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de usturoi, ciuperci, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola de fasole verde IV.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti fasolea verde in apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
3
Se scurge bine.
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Adăugați usturoiul și cimbru. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
SareSare
7
Adăugați brandy sau coniac, vin roșu și bulion de pui, aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic pentru a amesteca aromele și a reduce sosul, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Vin RoșuVin Roșu
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ConiacConiac
SosSos
8
Adăugați fasole verde în sosul de ciuperci și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CiuperciCiuperci
SosSos
9
Așezați pe un vas mare de servire, condimentați din nou cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Se acoperă cu ceapă prăjită înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
11
2 litri ulei de arahide, pentru prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
12
2 cepe roșii mari, tăiate subțire și separate în inele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
13
1/2 cană lapte bătut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
14
2 căni de acoperire cu orez arborio, rețeta urmează
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
15
Sare Kosher
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
16
Încălziți uleiul de arahide într-o friteuză adâncă sau oală adâncă la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Puneți inele de ceapă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Se toarnă zară peste ceapă și se aruncă pentru a acoperi. Scuturați excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CeapăCeapă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
19
Înmuiați ceapa în învelișul de orez Arborio, acoperind bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
CeapăCeapă
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
20
Prăjiți ceapa în loturi mici până când sunt crocante, aproximativ 2 minute pe lot. Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
21
1 cană orez arborio
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
22
3 căni făină universală
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
23
1 cană semolă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
24
2 linguri de sare fină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare FinăSare Fină
25
1 linguriță piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
26
Se macină orezul într-un blender sau râșniță de condimente până la o pulbere foarte fină. Puneți-l într-un castron și adăugați făina, grâul, sarea și piperul. Aruncați până se amestecă bine. A se păstra într-un recipient sigilat în congelator pentru o prospețime maximă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista