Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 97 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de usturoi, ciuperci, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola de fasole verde IV.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti fasolea verde in apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 3 sau 4 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați brandy sau coniac, vin roșu și bulion de pui, aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic pentru a amesteca aromele și a reduce sosul, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați fasole verde în sosul de ciuperci și aruncați pentru a acoperi.
Așezați pe un vas mare de servire, condimentați din nou cu sare și piper, după gust.
Se acoperă cu ceapă prăjită înainte de servire.
2 litri ulei de arahide, pentru prăjit
2 cepe roșii mari, tăiate subțire și separate în inele
2 căni de acoperire cu orez arborio, rețeta urmează
Încălziți uleiul de arahide într-o friteuză adâncă sau oală adâncă la 375 grade F.
Puneți inele de ceapă într-un castron mare.
Se toarnă zară peste ceapă și se aruncă pentru a acoperi. Scuturați excesul de lichid.
Înmuiați ceapa în învelișul de orez Arborio, acoperind bine
Prăjiți ceapa în loturi mici până când sunt crocante, aproximativ 2 minute pe lot. Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte. Condimentează cu sare, după gust.
1 linguriță piper negru proaspăt măcinat
Se macină orezul într-un blender sau râșniță de condimente până la o pulbere foarte fină. Puneți-l într-un castron și adăugați făina, grâul, sarea și piperul. Aruncați până se amestecă bine. A se păstra într-un recipient sigilat în congelator pentru o prospețime maximă.