Caserola De Fasole La Cuptor
Caserola de fasole la cuptor este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 262 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr brun, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Cu Trei Fasole La Cuptor, caserola de fasole a mamei, și Caserola De Fasole La Cuptor Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de caserolă de 9 pe 13 pe 2 inci cu spray de gătit.
Într-o cratiță mare, rumeniți carnea de vită măcinată, ceapa și ardeii grași.
Adăugați carnea de porc și fasolea, sosul pentru grătar, ketchup, muștar, sos Worcestershire, sos de soia și zahăr brun în amestec. Se fierbe timp de 5 minute.
Transferați amestecul în vasul de caserolă pregătit.
Presărați slănina peste partea superioară a caserolei. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 45 de minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți încă 10 minute.
Lăsați caserola să stea 10 minute înainte de servire.