Caserola De Cotlet De Porc Cu Brânză
Caserola de cotlet de porc cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 631 calorii, 51G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.39 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de supă de brânză Cheddar condensată, cotlet de porc, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Brânză De Porc Cotlet De Cartofi Coace, Caserola de cotlet de porc a mamei, și Caserola De Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Căptușiți fundul unei tigaie de copt de 9x13 inch cu cartofi tăiați felii. Aranjați Cotletele de porc deasupra cartofilor.
Într-un castron, amestecați brânza cheddar și supele de ceapă franceză.
Se toarnă supa peste Cotletele de porc.
Acoperiți tigaia și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când temperatura internă a porcului atinge 145 grade F (63 grade C).
Presărați cotletele cu brânză Monterey Jack și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.