Caserola De Confuzie Cu Brânză
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia dvs. de rețete, caserola de confuzie cu brânză Eggy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 55 minute. Dacă aveți salsa pico De gallo, ouă, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Pâine brânză cu ouă cu salată groasă, Cheesecake Confuzie, și Eggy În Coș sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit.
Întindeți cartofii în vasul de copt pregătit; se presară cu 1/2 linguriță de piper negru.
Amestecați ouăle, amestecul de brânză italiană, ceapa, pico De gallo, 1/2 linguriță de piper negru, condimente grecești și piper cayenne împreună într-un castron; se toarnă peste cartofi.
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și ouăle sunt setate, aproximativ 40 de minute.