Caserola de ciuperci și sparanghel
Caserola de ciuperci și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână cremă de supă de ciuperci, ciuperci, castane de apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Ciuperci Cu Sparanghel, Sparanghel-Ciuperci Primavera, și Quiche De Ciuperci Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Aranjați sulițele de sparanghel în vasul de copt.
Amestecați supa de ciuperci, ouăle, ciupercile, castanele de apă și pimentos într-un bol; se toarnă peste sparanghel.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Caserola superioară cu ceapă prăjită franceză și continuați să coaceți până când ceapa începe să se întunece, încă aproximativ 10 minute.