Caserola De Chili Verde
Caserola de Chili verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 370 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cremă condensată de supă de pui, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caserola Cu Talpă De Chili Verde, Caserola De Orez Cu Chili Verde, și Caserola De Mic Dejun Cu Chili Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o caserolă de dimensiuni medii.
Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumeneste uniform; scurgeți grăsimea.
Așezați jumătate din tortilla pe fundul vasului de caserolă pregătit și întindeți cu jumătate din ceapă, brânză, carne de vită măcinată și ardei iute.
Strat cu tortilla rămasă, ceapă, jumătate din brânza rămasă, carne de vită măcinată și ardei iute.
Într-un castron mediu, diluați supa cu lapte și turnați deasupra caserolei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Se presară cu brânza rămasă și se coace încă 5 până la 10 minute, sau până când brânza s-a topit.