Caserola de cartofi și somon

Caserola de cartofi și somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 351 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, parmezan, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de somon și cartofi, Caserola de mic dejun cu somon afumat și cartofi, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Pulverizați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 10 inci cu spray de ulei. Separați somonul în bucăți, lăsând oasele intacte (oasele sunt foarte moi și se vor amesteca în amestecul de cartofi).
Îndepărtați bucățile negre de piele; aruncați. Puneți somonul deoparte.
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este foarte frageda, aproximativ 20 de minute.
Transferați cartofii într-un castron mare.
Adăugați lapte, brânză de capră și 2 linguri de parmezan. Folosind mixerul electric, bateți până aproape neted. Se condimentează cu sare și piper. Bateți în ouă. Se amestecă somonul și ceapa verde.
Transferați amestecul în vasul pregătit.
Se presară cu 1 lingură de parmezan rămasă.
Coaceți caserola până devine aurie și încălzită, aproximativ 45 de minute.
Per porție: calorii, 330; grăsimi totale, 11 g; grăsimi saturate, 5 g; Colesterol, 150 mg