Caserola de cartofi și conopidă
Caserola de cartofi și conopidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, conopidă, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola De Cartofi De Conopidă, Caserola de cartofi dulci, conopidă și verdeață, și Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă medie.
Într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi, fierbeți cartofii 10 minute sau până când sunt fragede, dar încă ferme.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o oală, așezați conopida într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Aburiti 5 minute, pana se inmoaie, dar inca ferm. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu și amestecați făina. Se amestecă treptat smântâna grea până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă în 1/2 cană de brânză elvețiană până se topește. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați cartofii și conopida în caserola pregătită.
Se toarnă sosul de smântână peste cartofi și conopidă și se presară cu restul de brânză elvețiană.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.