Caserola de cartofi dulci și Prune
Caserola de cartofi dulci și Prune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.39 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați suc de prune, sare, prune uscate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Caserola de cartofi dulci și Prune de Paște, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Caserola de vită și Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrundeți cartofii dulci și așezați-i pe o foaie de copt.
Coaceți într-un preîncălzit 425 grade F (220 grade C) timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește până când cartofii dulci pot fi manipulați cu ușurință. Curățați și tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Într-un castron mic, combinați miere, scorțișoară, sare, lămâie și suc de prune și margarină topită.
Tăiați prunele în jumătate și îndepărtați gropile. Într-o caserolă, aranjați straturi alternative de cartofi și prune uscate. Puneți amestecul de miere peste fiecare strat.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute, ungând ocazional cu lichid în caserolă.