Caserola De Cartofi Dulci

Caserola de cartofi dulci este o fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 311 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Cea mai bună caserolă de cartofi dulci a mamei, și Caserola De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o cratiță mare sau cuptor olandez; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti timp de 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie.
Se scurge; se răcește ușor și se amestecă.
Adăugați zahărul, untul, laptele, ouăle, scorțișoara, cardamomul și sucul de lămâie.
Se transferă într-un Uns 1-1/2-qt. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45-50 de minute sau până se fixează.