Caserola De Carne De Vită Măcinată Cu Macaroane Cheddar
Cheddar macaroane sol Carne de vită caserola ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, frunze de oregano, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Macaroane Din Carne De Vită Măcinată, Caserola de vită măcinată și Cheddar - 7 puncte, și Caserola De Carne De Vită Măcinată Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Carne brună în tigaie mare antiaderentă; scurgere. Se amestecă roșiile și oregano; gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Între timp, pregătiți cina conform instrucțiunilor pachet, omițând untul.
Adăugați cina pregătită la amestecul de carne; se amestecă bine. Lingură în vas de copt pătrat de 9 inci; deasupra cu cheddar.
Coaceți 10 min. sau până când cheddar este topit și caserola este încălzită.