Caserola Cu Tăiței Din Carne De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați caserola de tăiței cu carne de vită. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet condimentat, tăiței largi de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Rețete similare includ Caserola De Vită Corned, Caserola De Vită Corned, și Caserola cu carne de vită și varză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Gatiti taiteii pana se inmoaie si se scurg.
Combinați tăiței, carne de vită cornată, brânză, cremă de supă de pui, lapte și ceapă.
Se toarnă într-un vas de caserolă de 2 litri. Se acoperă cu firimituri de pâine cu unt.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.