Caserola Cremoasă De Porumb

Caserola Cremoasă De Porumb
Caserola cremoasă de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola Cremoasă De Porumb, Caserola Cremoasă De Porumb, și Caserola Cremoasă De Porumb.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, călește țelina, ceapa și ardeiul roșu în 2 linguri de unt timp de 2-3 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc; se amestecă supa, porumbul, castanele de apă și migdalele, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
3
Transferați la un 2-qt. vas de copt. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se presară deasupra caserolei.
5
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista