Cartofii Irlandezi

Cartofii Irlandezi
Reteta cartofii irlandezi este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătate și jumătate, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23703 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Cartofi Irlandezi Colcannon, și Cartofi Irlandezi Colcannon.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Gatiti cartofii la fiert timp de 10 minute; se scurge. Puneți cartofii deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Odată ce cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, glisați pielea de pe cartofi și aruncați-o; refrigerați cartofii decojiți până când sunt complet reci, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Încingeți 2 cartofi în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Presărați aproximativ 1/4 din ceapa tocată peste stratul de cartof; condimentează cu sare și piper negru. Repetați stratificarea până când toate ingredientele sunt folosite și vasul este plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
CeapăCeapă
7
Stropiți untul topit, frișca și jumătate și jumătate peste amestecul de cartofi; condimentează cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UntUnt
CartofiCartofi
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când Blatul Se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista