Cartofii copți ai lui Sheryl

Nevoie de o garnitură fără gluten și prietenoasă cu FODMAP? Cartofii copți ai lui Sheryl ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente de plante, sare, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Sheryl Crow ' s Sherry otet Gastrique, Salată de cartofi prăjiți Sheryl Crow cu porumb dulce și cidru Vi, și Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (200 grade C).
Feliați cartofii transversal (calea scurtă) în felii de 1/4 inch, lăsând aproximativ 1/4 inch în partea de jos pentru a conecta toate feliile.
Așezați într-un vas de copt și ventilați ușor feliile deschise.
Se presară cu sare și amestec de condimente și se stropesc cu unt.
Coaceți timp de 50 de minute în cuptorul preîncălzit.
Presărați brânză deasupra și coaceți încă 10 minute sau până când brânza s-a topit.