Cartofii Angelei
Cartofii Angelei sunt o fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 262 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta Angelei, Angela cremos Guacamole, și Angela ' s placinta cu crema de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați un vas de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu.
Așezați cartofii și apa în vasul de copt și acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră.
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți împreună brânza procesată și untul. Se amestecă amestecul de pansament uscat în stil ranch și laptele.
Se toarnă amestecul alimentar de brânză procesată peste cartofi. Reveniți la cuptor, resigilați și continuați să gătiți 30 de minute, până când cartofii sunt fragede și amestecul alimentar de brânză procesată este bulbuc.