Cartofi și Pancetta, Pizza

Cartofi și Pancetta, Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 102G de proteine, 152g de grăsime, și un total de 2960 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $19.38 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 42 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți busuioc, ulei de măsline, aluat de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cartofi și Pancetta, Pizza, Pizza Cu Cartofi La Gratar Si Pancetta Cu Rucola, și Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F
Aduceți o oală mare de apă la fiert și adăugați sare.
Adăugați cartofii și gătiți până când cartofii sunt doar fragedi, dar nu sunt complet fierți, 8 până la 10 minute.
Scoateți cartofii din apă și așezați pe un prosop pentru a se usca și răci. Odată ce cartofii s-au răcit suficient pentru a atinge, feliați-i în felii de 1/4 inch.
Între timp, gătiți pancetta într-o tigaie antiaderentă la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii a devenit și crocantă.
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Îndepărtați o suprafață plană cu făină și întindeți aluatul de pizza până când are o grosime de 1/4 de centimetru.
Așezați cartofii feliați deasupra aluatului de pizza, astfel încât întreaga suprafață să fie acoperită, stropiți ulei de măsline peste vârful cartofilor și introduceți-l în cuptor.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute până când cartofii încep să se rumenească.
Scoateți pizza din cuptor și presărați cu pancetta gătită, ardei grași roșii, fulgi de ardei roșu și ambele brânzeturi.
Puneți pizza înapoi în cuptor și gătiți încă aproximativ 7 minute până când toată brânza s-a topit și partea superioară a pizza începe să se rumenească.
Scoateți pizza din cuptor și garnisiți cu piper negru crăpat și busuioc tocat.
Lăsați pizza să stea câteva minute înainte de tăiere, stropiți cu suc de lămâie și presărați cu coajă de var.