Cartofi și morcovi gratinați
Rețeta cartofii și morcovii gratinați se pot face în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție conține 195 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, cremă condensată de supă de țelină, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Morcovi Gratinați, Morcovi Gratinați, și Morcovi Gratinați.
Instrucțiuni
Într-un 2-qt uns. caserola, puneți cartofi, morcovi, piper verde și ceapă.
Combinați jumătate din brânză și ingredientele rămase.
Se toarnă peste legume; aruncați ușor.
Se coace la 350 km, acoperit, 35-40 minute sau pana cand cartofii se inmoaie. Se acoperă cu brânza rămasă; coaceți, neacoperit, încă 10-15 minute.