Cartofi și dovlecei Frittata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați cartofi și dovlecei Frittatan. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 207 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Un amestec de albușuri de ou, ouă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Zucchini-și-cartofi Frittata, Zucchini-cartofi Frittata, și Zucchini, cartofi și Feta Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii cu suficientă apă rece pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță mică. Gatiti, la foc mediu-mare, pana cand cartofii sunt fragede, 6-8 minute; se scurge și se usucă.
Bateți împreună ouăle, albușurile de ou, cilantro, sarea și sosul fierbinte într-un bol mare.
Preîncălziți broilerul cuptorului la mediu-înalt.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor (10 inci) la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, 2 minute.
Adăugați dovlecelul și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 6 minute.
Adăugați cartofii fierți și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii încep să se rumenească ușor, încă aproximativ 4 minute.
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste amestecul de legume. Gatiti, la foc mediu, inclinand tigaia si ridicand marginile cu o spatula de cauciuc pentru a lasa oul nefiert sa curga dedesubt.
Presărați brânza și slănina, dacă folosiți. Se fierbe, la 5 până la 7 centimetri de căldură, până când ouăle pufăie și sunt doar setate, iar brânza este maro aurie, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați cu grijă pe o farfurie sau serviți în pene direct din tigaie.