Cartofii și ceapa cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cartofi și ceapă festonate, Cartofi și ceapă festonate, și Cartofi festonati cu ceapa caramelizata si Gruyere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Puneți cartofii și ceapa în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion, maioneză, usturoi, sare, pătrunjel, condimente de pasăre și piper; gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De Curte
Maioneză
Pătrunjel
Unt
Usturoi
Piper
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul de maioneză peste cartofi și ceapă. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Cartofi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 15 minute.