Cartofi Încărcați De Două Ori Coapte

Cartofi Încărcați De Două Ori Coapte
Cartofii încărcați de două ori coapte sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 125 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, arpagic, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte, Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte, și Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați cartofii; clătiți și uscați cu prosoape de hârtie. Înveliți cartofii cu spray de gătit; străpungeți cartofii cu o furculiță. Frecați 1/8 linguriță sare kosher uniform peste cartofi; așezați într-un aragaz lent electric oval de 6 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când cartofii sunt fragede. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sare KosherSare Kosher
CartofiCartofi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
2
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, lăsând o coajă groasă de 1/8 inch. Mash pulpa cu un masher de cartofi. Se amestecă laptele, iaurtul, 1/4 cană de brânză, 1/4 linguriță sare kosher și piper. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
BrânzăBrânză
PiperPiper
CartofiCartofi
IaurtIaurt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Puneți amestecul de cartofi uniform în coji; presărați uniform cu 1/4 cană de brânză rămasă. Aranjați jumătățile de cartofi în partea de jos a aragazului lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Presărați fiecare jumătate de cartof cu aproximativ 1/2 linguriță de arpagic și aproximativ 1 linguriță de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista