Cartofi Încărcați De Două Ori Coapte
Cartofii încărcați de două ori coapte sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 125 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, arpagic, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte, Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte, și Încărcat De Două Ori Cartofi Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii; clătiți și uscați cu prosoape de hârtie. Înveliți cartofii cu spray de gătit; străpungeți cartofii cu o furculiță. Frecați 1/8 linguriță sare kosher uniform peste cartofi; așezați într-un aragaz lent electric oval de 6 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când cartofii sunt fragede. Se răcește ușor.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, lăsând o coajă groasă de 1/8 inch. Mash pulpa cu un masher de cartofi. Se amestecă laptele, iaurtul, 1/4 cană de brânză, 1/4 linguriță sare kosher și piper. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până când se încălzește bine.
Puneți amestecul de cartofi uniform în coji; presărați uniform cu 1/4 cană de brânză rămasă. Aranjați jumătățile de cartofi în partea de jos a aragazului lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Presărați fiecare jumătate de cartof cu aproximativ 1/2 linguriță de arpagic și aproximativ 1 linguriță de slănină.