Cartofi Yukon Gold cu Gorgonzola și Pancetta
Cartofii Yukon Gold cu Gorgonzolan și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 246 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți pancetta, căței de usturoi, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Yukon Gold zdrobiți cu Gorgonzolan și salvie, Yukon Aur Piure De Cartofi, și Cartofi De Aur Yukon Zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor cartofii.
Combinați smântâna și brânza într-un castron mic; se pasează parțial cu o furculiță.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pancetta tăiată cubulețe; gatiti 2 minute.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Împărțiți cartofii pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Lingură 2 linguri amestec de brânză în fiecare cartof. Completați fiecare porție cu 4 lingurițe de amestec de pancetta și 1 1/2 lingurițe de arpagic.