Cartofi usturoi, fasole verde și conopidă

Cartofi usturoi, fasole verde și conopidă
Cartofi usturoi, fasole verde și conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 160 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.07 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți flori de conopidă, piment picant de la vera, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fasole Verde Usturoi, Fasole Verde Usturoi, și Fasole Verde Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu 2 centimetri de apă sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la moderat și gătiți până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornisini Dulci, Pentru ServireCornisini Dulci, Pentru Servire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați floretele de conopidă și fasolea verde în oală și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați pimentn și un vârf mare de sare și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scurgeți bine legumele și transferați-le într-un bol de servire. Condimentează cu sare și stropește cu uleiul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se presară cu oțet, se aruncă bine și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista