Cartofi Umpluți În Stil Columbian (Papas Rellenas Colombianas)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți în stil columbian (Papas Rellenas Colombianas). O porție conține 74 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 10 și costă 20 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 675 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus de rețetele mele columbiene. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Papas Rellenas Columbian (Bile De Cartofi Umplute), Papas Rellenas Al Horno (cartofi umpluți la cuptor) - SRC Post, și Cartofi Fierți Stil Columbian (Papas Chorreadas).
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți, puneți-i într-o oală medie și acoperiți cu apă și o linguriță de sare.Aduceți cartofii la fiert la foc mediu, apoi reduceți focul la mediu și gătiți până când furculița se înmoaie aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii și amestecați cu o furculiță sau mașină de tocat și dați deoparte.Pregătiți umplutura, într-o tigaie mare cu sos, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu și adăugați ceapa, roșiile, ceapa verde, usturoiul, chimenul, azafranul, piperul și sarea. Gatiti 5 minute sau pana cand ceapa este translucida, adaugati carnea de vita si gatiti amestecand ocazional aproximativ 10 – 15 minute. Puneți deoparte pentru cool.In un castron mediu așezați toate ingredientele aluatului și bateți până se omogenizează și dați deoparte.Împărțiți piureul de cartofi în 10 porții de dimensiuni egale, aproximativ 1/3 cană fiecare și formați fiecare porție într-o bilă rulând între palmele mâinilor. Aplatizați în chiftele și așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia. Formați amestecul de cartofi cu umplutura în bile pentru a închide complet umplutura.Umpleți o oală mare și grea cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu-mare până la 360 km F. înmuiați cartoful umplut în aluat și puneți-l cu grijă în uleiul fierbinte și prăjiți-l timp de aproximativ 4 minute sau până devine auriu, întorcându-l la jumătate.
Scoateți cartofii din ulei folosind o lingură cu fante și scurgeți într-o farfurie cu prosoape de hârtie.
Se transferă pe o farfurie de servire și se servește cu AJ.