Cartofi Umpluți Rapid

Cartofi Umpluți Rapid
Cartofi umpluți rapid este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, brânză cheddar, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi Dulci Rapizi, Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), și Cartofi Umpluți.

Instrucțiuni

1
Frecați și străpungeți cartofii; așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 10-12 minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Într-un castron mare, zdrobiți pulpa cu unt. Se amestecă smântâna, usturoiul, sarea și piperul. Lingură în coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
UntUnt
UsturoiUsturoi
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Se presară cu brânză. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 1-2 minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista